compassion

Compassion

In 2013 bezochten Jefta en ik samen met Compassion het eiland Haïti. Een oude tienerdroom kwam tot leven: iets betekenen voor mensen in armoede. Vlak na onze reis solliciteerde ik op de vacature van Marketing en Communicatie specialist bij deze mooie organisatie. Tot op de dag van vandaag werk ik met veel plezier en passie voor deze mooie organisatie.

Wat doet Compassion?
Compassion is een christelijke hulporganisatie die kinderen bevrijdt van armoede. De organisatie helpt zwangere moeders, pasgeboren baby’s, kinderen en studenten. Wereldwijd geeft Compassion twee miljoen kinderen in ontwikkelingslanden via de lokale kerk een kans op een leven zonder armoede.

Onze sponsorkinderen
Al heel wat jaren sponsoren wij Douglas uit Uganda, Harris van de Filipijnen en Norma uit Bolivia. Het is bijzonder om in hun leven iets te betekenen. Wij schrijven hun brieven en vertellen hun dat zij belangrijk zijn, dat God van hun houdt en dat zij een plek in ons hart hebben. Onze kinderen maken tekeningen en als gezin bidden we voor deze drie prachtige kinderen ver weg en toch heel dichtbij.

Een bijdrage
Ik vind het belangrijk om 10% van mijn sprekersinkomsten direct ter beschikking te stellen voor het werk van Compassion.