Wie ben ik

Ik ben christelijk opgevoed en realiseerde me op vijftienjarige leeftijd dat ik Jezus Christus als Verlosser nodig had in mijn leven. Sindsdien leef ik met Hem en leer ik van Hem. Ik word me steeds bewuster van Zijn liefde voor mij en dat maakt dat ik het leven anders ervaar dan ooit tevoren.

Mijn gezin
In 2007 trouwde ik met Jefta en samen hebben we drie kinderen: Lieke, David en Norah. Wat houd ik van hen. Naast mijn familie, vrienden en gemeenteleden zijn zij heel belangrijk voor mij. In alle drukte van het leven proberen we veel tijd aan elkaar te besteden en echt te genieten.

Evangelie Gemeente Zeist
Sinds mijn tienerjaren ‘kerk ik’ in de Evangelie Gemeente Zeist. Een prachtige gemeente waar Jezus centraal staat. Een kerk die er wil zijn voor haar gemeenteleden, maar ook voor haar omgeving. Sinds 2008 zijn Jefta en ik als oudsten actief in deze gemeente. Jefta is voornamelijk actief in de aanbidding en in de organisatie. Mijn hart ligt bij spreken, de communicatie en het vrouwenwerk Schitter.

Opleiding & werk
Ik ben IC-verpleegkundige, maar na jaren in de zorg kwamen er andere dingen op mijn pad. Ik werkte een aantal jaar als schoolleider bij de HQ bijbelschool, een tussenjaar voor creatieve jongeren. Daarna heb ik me ingezet voor de jongerenafdeling van de Evangelische Omroep. Mijn takenpakket: eindredactie Ronduit Magazine, conferentieleider van Ready to Marry-, Ronduit- en Wervelweekenden en ik maakte deel uit van het organiserend team van de EO-Jongerendag en de Ronduit Praiseband. Een super leuke en leerzame tijd! In 2012 ben ik projectleider geworden binnen de EO en was ik vooral betrokken bij de evenementen van EVA.

Compassion
In 2013 maakte ik de overstap naar Compassion. Als Marketing & Communicatie specialist ben ik helemaal op mijn plek binnen deze prachtige organisatie.